Three Steps Above Heaven Subtitrat in Romana
Your Vote:
Be the first to rate.
162 Views

Three Steps Above Heaven Subtitrat in Romana

Loading...
Loading...

Skip Ad
10
The Duelist 2016 Subtitrat in Romana
Tin Cup 1996 Subtitrat in Romana

Three Steps Above Heaven Subtitrat in Romana

Three Steps Above Heaven Subtitrat in Romana. Story of two young people who belong to different worlds. It is the chronicle of a love improbable, almost impossible but inevitable dragging in a frantic journey they discover the first great love. Babi (Maria Valverde) is a girl from upper-middle class that is educated in goodness and innocence . Hache (Mario Casas) is a rebellious boy, impulsive, unconscious, has a appetite for risk and danger embodied in endless fights and illegal motorbike races, the limit of common sense
Filmul începe cu Hugo ‘H’ Olivera dând glas gândurilor sale despre procesul în plină desfăşurare în care este judecat pentru agresiune împotriva iubitului mamei sale.  Scăpând cu o amendă de 6000 de euro şi avertismentul că la următoarea abatere va fi trimis direct la închisoare, el pleacă de la judecătorie cu motorul său Triumph Thruxton 07. El o vede pentru prima oară pe Babi Alcazar la o intersecţie în timp ce se afla în drum spre şcoală şi este imediat atras de ea, astfel că o urmăreşte şi o apucă de mână. Uimită, Babi reacţionează nu chiar pe placul lui, arătându-i degetul şi apoi pleacă.

Hugo, care preferă să i se spună doar H, duce o viaţă oarecum în afara legii, participând la curse de stradă şi alte întreceri pline de adrenalină. După ce îl învinge pe Chino, un alt motociclist rival de-al său, într-o competiţie. H împreună cu alţi prieteni de-ai lui decid să strice petrecerea unor „copii bogaţi”. Acolo, el o vede din nou pe Babi şi, după ce o abordează din nou, se trezeşte cu un milk shake în faţă. Motocicliştii şi „copiii bogaţi” se iau la bătaie, iar în haosul creat H o ia pe Babi şi sare cu ea în piscină. Furioasă că i-a distrus rochia, Babi îl blesteamă şi îl numeşte brută.

H îi face cu ochiul şi îi spune să-i transmită creatorului acelei rochii că arată mult mai bine udă. Mai târziu, o nouă altercaţie se porneşte în care printre protagonişti se numără fostul iubit al lui Babi şi H, iar după ce intervine poliţia toată lumea fuge, lăsând-o pe Babi fără altă soluţie decât să fie condusă acasă de H. În zilele următoare, în timp ce se aflau la nişte curse de motociclete, conjunctura face ca Babi şi H să se întâlnească din nou, iar H profită de ocazie pentru a mai face o tentativă de-a o cuceri.

Loading...
Loading...
  • Comments
  • Details
  • Details

    No details have been added.

    No Comment Yet.
    Do you do want to be the first to comment?