Three Billboards Outside Ebbing, Missouri Subtitrat in Romana
Your Vote:
Be the first to rate.
243 Views

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri Subtitrat in Romana

Loading...
Loading...

Skip Ad
10
Lady Bird 2017 Subtitrate in Romana
Amor.com Subtitrat in Romana

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri Subtitrat in Romana

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri Subtitrat in Romana. After seven months have passed without a culprit in her daughter’s murder case. Mildred Hayes makes a bold move, painting three signs leading into her town with a controversial message directed at. Bill Willoughby, the town’s revered chief of police. When his second-in-command Officer.  Jason Dixon, an immature mother’s boy with a penchant for violence, gets involved, the battle between Mildred and Ebbing’s law enforcement is only exacerbated.

Mildred Hayes este o mamă divorţată care jeleşte în continuare violarea şi moartea violentă a fiicei sale adolescente.  Angela, petrecută în urmă cu şapte luni. Supărată din cauza progresului anevoios în anchetă, ea închiriază trei panouri publicitare din apropierea casei sale pe care scrie:.  „Violată şi ucisă”, „Încă nicio arestare?”, „Cum aşa, Şerifule Willoughby?” Localnicii nu sunt deloc încântaţi de iniţiativa femeii şi conţinutul panourilor publicitare, inclusiv şeriful Bill Willoughby sau ofiţerul Jason Dixon. Mildred şi fiul ei depresiv Robbie sunt hărţuiţi şi ameninţaţi, dar ea rămâne fermă pe poziţie, spre nemulţumirea lui Robbie.

În timp ce Willoughby este înţelegător cu frustrarea lui Mildred, el crede că panourile publicitare reprezintă un atac nedrept la adresa persoanei sale. Dixon este nemulţumit de lipsa de respect a lui Mildred faţă de autoritatea sa şi apelează la ameninţarea lui Red, cel care i-a închiriat panourile femeii, arestându-i prietena şi colega de serviciu, Denise, pentru deţinere de marijuana.

De asemenea, Mildred este vizitată şi de fostul ei soţ abuziv Charlie, care o învinovăţeşte pe ea pentru moartea fiicei lor. Willoughby o aduce pe Mildred la secţie pentru interogatoriu atunci când îşi răneşte dentistul în timpul unei altercaţii avută la clinica acestuia. În timpul interogatoriului, Willoughby începe să tuşească puternic şi să verse sânge, un semn al faptului că boala severă de care suferă acesta se agravează tot mai tare. În loc să rămână în spital pentru tratamente, el alege să plece din spital şi să petreacă o zi idilică alături de soţia lui.

Loading...
Loading...
  • Comments
  • Details
  • Details

    No details have been added.

    No Comment Yet.
    Do you do want to be the first to comment?