The Phenom Online Subtitrat In Romana
Your Vote:
Be the first to rate.
160 Views

The Phenom Online Subtitrat In Romana

Loading...
Loading...

Skip Ad
10
Dog Eat Dog Online Subtitrat In Romana

The Phenom – Fenomenul 2016, Online Subtitrat In Romana

Hopper Gibson (Johnny Simmons) este un tânăr sportiv foarte chinuit de chinuit de trecutul său. Care acum este în imposibilitatea de a concura din caz trecutului. Așa că aruncătorul începător este retrogradat pentru a juca în ligile minore.

Grație ajutorului oferit de un terapeut care practica metode cam neortodoxe și va începe un. Proces de vindecare și să lase în urmă abuzurile suferite de tatăl său.

Hopper Gibson (Johnny Simmons) a avut o copilărie grea şi acum are parte de mai multe şedinţe de terapie cu psihologul sportiv Dr. Mobley (Paul Giamatti). Acesta povesteşte despre evenimentele care s-au petrecut cu o zi în urmă în direct la televizior.

Printre şedinţele de terapie, aflăm faptul că Hopper era unul dintre cei mai buni tineri jucători din liceu şi a fost motivat de antrenamentele cu tatăl său înstrainat, Hopper Sr. (Ethan Hawke), să devină cel mai bun.

El însuşi un jucător care a dat cu piciorul unei cariere înfloritoare, Hopper Sr. susţine că recunoaşte măreţia deoarece a cunoscut eşecul. Astfel că a stabilit pentru băiatul său nişte „reguli” pentru a nu-şi aduce niciodată emoţiile pe terenul de joc. Pentru a se face mai bine înţeles. Hopper Sr. Aruncă spre capul juniorului o halbă de bere deoarece acesta din urmă a reacţionat în timpul unui meci, ceea ce nu ar fi trebuit să facă, iar apoi îl agresează psihic.

Acest tip de abuz şi-a pus amprenta serios asupra vieţii tânărului şi chiar dacă încearcă să se apropie de anumiţi oameni, precum o fată pe nume Dorothy sau antrenorul său, el nu se descurcă deloc bine. În ciuda aparentului succes de care se bucură pe teren, Hopper Jr. Este singur şi traumatizat. Chiar dacă publicului larg îi plac poveştile despre victorii şi învingători. Filmul prezintă faptul că dacă se scot din ecuaţie faima şi banii, ego-ul poate să fie o valoare extrem de negativă şi izolatoare.

Loading...
Loading...
  • Comments
  • Details
  • Details

    No details have been added.

    No Comment Yet.
    Do you do want to be the first to comment?