The Book of Henry 2017 Subtitrat in Romana
Your Vote:
Be the first to rate.
124 Views

The Book of Henry 2017 Subtitrat in Romana

(2017)
Loading...
Loading...

Skip Ad
10
Report error The Mural of Siqueiros Subtitrat in Romana
Negative 2017 Subtitrat in Romana

The Book of Henry 2017 Subtitrat in Romana

The Book of Henry 2017 Subtitrat in Romana. Naomi Watts stars as Susan, a single mother of two, working as a waitress in a small town. Her son, Henry, is an 11-year-old genius who not only manages the family finances but acts as emotional support for his mother and younger brother. When Henry discovers that the girl next door has a terrible secret, he implores Susan to take matters into her own hands in this imaginative and emotional drama.

Într-un mic oraş din Hudson Valley, un puşti genial în vârstă de 11 ani, pe nume Henry Carpenter, împreună cu fratele său mai mic, Peter, sunt crescuţi de mama lor singură, Susan, o chelneriţă care lucrează la publicarea unei cărţi pentru copii. Henry şi-a folosit intelectul pentru a investi cu succes la bursă, construind o viaţă frumoasă pentru familia sa. De asemenea, Henry îşi protejează fratele la şcoală şi construieşte un dispozitiv de domino în casa din copac pe care o împarte cu Peter.

Henry şi Susan sunt amândoi ataşaţi de vecina lor (şi colega de clasă a lui Henry), Chrstina Sickleman, care a devenit recent foarte posomorâtă. Henry realizează curând faptul că ea este abuzată de către tatăl său vitreg, Glenn, ofiţerul de poliţie local. El raportează acest lucru la serviciul social de protecţie a copilului şi la directoarea şcolii, Doamna Wilder, numai că Glenn are conexiuni foarte bine întinse prin guvernul local şi Wilder este ezitantă în a-l provoca pe comisar fără „dovezi concludente”.

Henry nu este capabil să convingă autorităţile să lanseze o anchetă serioasă cu privire la situaţia Christinei pentru a o proteja. Drept urmare, el îi spune mamei sale că atunci când cineva este în nevoie, cei ce pot ajuta trebuie să facă acest lucru. Aşa că dezvoltă un plan detaliat prin care să o salveze pe Christina de unul singur. După o criză severă, Henry este dus la spital unde i se pune diagnostic de tumoră cerebrală şi trebuie să fie supus de urgenţă unei operaţii.

Loading...
Loading...
  • Comments
  • Details
  • Details

    No details have been added.

    Comments is closed!