The Only Living Boy in New York 2017 Subtitrat in Romana
Your Vote:
Be the first to rate.
259 Views

The Only Living Boy in New York 2017 Subtitrat in Romana

Un tanar absolvent de facultate care traieste în New York City (Callum Turner) vrea sa devina scriitor. În timp ce tatal sau (Pierce Brosnan), un editor de succes, îl condescenda, el este încurajat de un vecin care este un autor exclusiv (Jeff Bridges). Cu toate acestea, apar complicatii atunci când începe o aventura cu amanta tatalui sau (Kate Beckinsale). Cynthia Nixon si co-starul lui Kiersey Clemons. Allan Loeb a scris si Marc Webb a regizat aceasta Drama.
Loading...
Loading...

Skip Ad
10
Pilgrimage 2017 Subtitrat in Romana
A Small September Affair (Bi Küçük Eylül Meseles)

The Only Living Boy in New York 2017 Subtitrat in Romana.

Thomas Webb (Callum Turner)  este absolvent de facultate . Care încearcă încă să-și dea seama ce vrea să facă cu viața sa. Într-o zi, își întâlnește noul vecin, W.F. (Jeff Bridges), cu care simte dintr-o dată o legătură. Thomas începe să-și petreacă timpul cu W.F. și îi spune despre viața lui. Când Thomas se află într-un bar cu Mimi într-o zi, îl văd pe tatăl său, Ethan (Pierce Brosnan). Împreună cu o altă femeie (Kate Beckinsale).  Temându-se că afacerea ar avea un impact asupra mamei sale deja deprimate, Judith (Cynthia Nixon). Thomas începe să urmeze și în cele din urmă se confruntă cu femeia. El este surprins când cealaltă femeie, Johanna, știe de fapt cine este Thomas. Îi spune că este un editor independent care lucrează cu tatăl său și îl cunoaște pe Thomas din fotografia lui din biroul lui Ethan.  După o scurtă perioadă de timp și pledează cu ea pentru a-și părăsi tatăl, Johanna menționează că Thomas este încă un copil care nu știe nimic, inclusiv faptul că vrea să doarmă cu ea. Spunând acest lucru W.F.

W.F. întreabă dacă într-adevăr vrea să doarmă cu ea, iar Thomas îi spune fără îndoială că o face. Un an mai tarziu, Thomas lucreaza intr-o librarie, in timp ce incearca sa-si publice scrisul. Ethan vine la librărie și cei doi îi prinde. Ethan oferă să-l ajute pe Thomas folosind conexiunile sale, la care Thomas declină. Thomas întreabă dacă Ethan este încă în contact cu Johanna și spune că nu. Thomas găsește Judith la o lectură, ascultând în timp ce W. F. citește “Singurul băiat viu din New York”. Thomas îi urmărește și zâmbește, pe măsură ce mama lui și-a găsit fericirea.

 

Loading...
Loading...
  • Comments
  • Details
  • Details

    No Comment Yet.
    Do you do want to be the first to comment?