The Light of the Moon Subtitrat in Romana
Your Vote:
Be the first to rate.
145 Views

The Light of the Moon Subtitrat in Romana

()
Loading...
Loading...

Skip Ad
10
Amor.com Subtitrat in Romana
The Pirates of Somalia Subtitrat in Romana

The Light of the Moon Subtitrat in Romana

The Light of the Moon Subtitrat in Romana. After a New York City woman is sexually assaulted while walking home one evening, she struggles to accept the truth and rediscover the intimacy within her relationship.

O victimă a unui viol are parte de câteva alegeri nefericite atunci când este pusă în faţa unei întrebări dificile. Ea se află într-o spirală a ruşinii care urmează după viol şi are multe reproşuri sau întrebări pe care să şi le adreseze sieşi; Dacă nu ar fi băut atât de mult în acea seară… dacă nu ar fi dansat cu acel tip… dacă nu ar fi plecat singurăacasă după aceea… Ceea ce urmează după viol este aproape mai rău decât violul în sine.

Bonnie (Stephanie Beatriz) şi iubitul ei Matt (Michael Stahl-David) locuiesc în zona Bushwick din Brooklyn. Amândoi au parte de nişte cariere extrem de solicitante care nu le mai lasă prea mult timp pentru ei, iar Matt o roagă pe Bonnie să o ia de la o ieşire în oraş pe care o avusese cu colegele sale de muncă. Însă ea continuă să se distreze împreună cu prietenele sale, consumând shot după shot şi dansând în club.

În drum spre casă, care se află la doar câteva străzi distanţă, un bărbat o atacă pe Bonnie şi o duce pe o stradă lăturalnică unde o violează. Bonnie ajunge apoi acasă, însângerată şi traumatizată, unde se gândeşte care este următorul pas de făcut, dacă să ţină pentru ea sau să raporteze la poliţie ce i s-a întâmplat. În cele din urmă, ea alege varianta a doua, însă trece apoi printr-o serie de întrebări şi trebuie să ofere detalii umilitoare poliţiei. Ea răspunde sincer la toate întrebările, chiar dacă este conştientă de faptul că va fi judecată în urma răspunsurilor oferite.

Loading...
Loading...
  • Comments
  • Details
  • Details

    No details have been added.

    No Comment Yet.
    Do you do want to be the first to comment?