Goodbye Christopher Robin Subtitrat in Romana
Your Vote:
Be the first to rate.
127 Views

Goodbye Christopher Robin Subtitrat in Romana

Loading...
Loading...

Skip Ad
10
Battle of the Sexes Subtitrat in Romana
The Pirates of Somalia Subtitrat in Romana

Goodbye Christopher Robin Subtitrat in Romana

Goodbye Christopher Robin Subtitrat in Romana. The behind the scenes story of the life of A.A. Milne and the creation of the Winnie the Pooh stories inspired by his son Christopher Robin.

Filmul începe în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în anul 1941, cu A. A. Milne (Domhnall Gleeson), poreclit drept „Blue” de prietenii şi familia lui, care primeşte o telegramă tulburătoare acasă unde locuieşte alături de soţia sa Daphne (Margot Robbie). După aceea, evenimentele trec cu câteva decenii mai devreme când Blue se află în Primul Război Mondial, luptând în Bătălia de la Somme, iar apoi îşi reia viaţa din Anglia, însă suferind de stres post-traumatic.

Milne şi Daphne concep apoi un copil şi, chiar dacă Daphne îşi dorea foarte mult ca bebeluşul să fie fată, ea naşte un băieţel pe care-l botează Christopher Robin, însă îl alintă „Billy”. Ei angajează o dadacă pentru el pe nume Olive (Kelly Macdonald) care primeşte responsabilitatea principală în creşterea copilului. Blue întâmpină dificultăţi în a-şi relua scrierile – el încearcă să realizeze o lucrare cu mesaj puternic împotriva războiului – şi se mută cu familia sa într-o casă de la ţară.

Daphne nu este deloc de acord cu această mutare, ba chiar se duce înapoi în Londra pentru o perioadă mai îndelungată. În momentul în care Olive este nevoită să plece pentru a avea grijă de mama ei muribundă, Blue şi Billy (Will Tilston) sunt lăsaţi singuri pentru o vreme. Ezitant iniţial, Blue îl ia pe Billy la o plimbare prin pădure şi începe să inventeze poveşti despre aventurile băiatului cu animalele sale din pluş pe care părinţii i le-au cumpărat pe parcursul timpului. Blue îl invită pe prietenul său ilustrator Ernest să îi viziteze şi împreună pun bazele cărţilor pentru copii Winnie-the-Pooh.

Loading...
Loading...
  • Comments
  • Details
  • Details

    No details have been added.

    No Comment Yet.
    Do you do want to be the first to comment?