Before I Fall Online Subtitrat In Romana
10
Your Vote:
Voting: 10 /10 (1)
233 Views

Before I Fall Online Subtitrat In Romana

()

Director:

Ry Russo-Young
Loading...
Loading...

Skip Ad
10
American Made (2017) Subtitrat in Romana
Speech & Debate (2017) – Subtitrat in Romana

Before I Fall 2017, film online subtitrat în Română.

Samantha Kingston (Zoey Deutch) se trezeşte de Valentine’s Day şi este luată de către prietenele sale Lindsay (Halston Sage). Ally (Cynthy Wu) şi Elody (Medalion Rahimi) care fac mişto pe seama ei. Deoarece şi-a pierdut virginitatea cu iubitul său Rob (Kian Lawley) în noaptea precedentă. În timpul cursurilor, Sam primeşte un buchet de trandafiri în care se află şi un bileţel. Bileţelul cu pricina sugerează că buchetul de trandafiri provine din partea unui alt băiat pe nume Kent (Logan Miller) care o invită mai târziu la o petrecere de-a sa.

În timp ce iau prânzul, fetele fac glume pe seama lui Juliet (Elena Kampouris), o fată din afara cercului lor social pe care o consideră cam „psihopată”. La petrecere îşi face apariţia şi Juliet deşi pare că nu fusese invitată. Linsay se ia de Juliet şi cele două se ceartă, iar aceasta din urmă părăseşte petrecerea în lacrimi. Pe când se întorc acasă, maşina lor loveşte ceva şi se răstoarnă. În ziua următoare, Sam se trezeşte din nou în camera ei şi este iaraşi Valentine’s Day.

Crezând că evenimentele din ziua precedentă au fost doar nişte coşmaruri, Sam îşi continuă ziua ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, însă realizează că evenimentele acelea se repetă şi acum şi sfârşitul este acelaşi. Ea se trezeşte din nou în aceeaşi zi. Realizând că se află într-o buclă temporală Sam încearcă să-şi convingă prietenele să renunţe la a mai merge la petrecere şi să doarmă în schimb pentru a evita accidentul. Ele reuşesc, într-adevăr, să evite accidentul, dar află mai târziu în acea noapte că Juliet s-a sinucis.

Loading...
Loading...
  • Comments
  • Details
  • Details

    No details have been added.

    No Comment Yet.
    Do you do want to be the first to comment?