Downsizing (2017) Subtitrat in Romana
Your Vote:
Be the first to rate.
1,892 Views

Downsizing (2017) Subtitrat in Romana

Loading...
Loading...

Skip Ad
10
The Commuter (2018) Subtitrat in Romana
Pilgrimage 2017 Subtitrat in Romana

Downsizing (2017) Subtitrat in Romana.

Ce se întâmplă când, în încercarea de a găsi o rezolvare la problema suprapopulării planetei. Oamenii de știință norvegieni descoperă o modalitate de a micșora oamenii până ajung la 13 cm înălțime. Omenirea având la dispoziție 200 de ani pentru a face tranziția completă la o lume în miniatură.
Oamenii își dau seama câți bani le rămân în plus dacă aleg să trăiască. În mini-versiunile lor, așa că puși în fața unei promisiuni pentru o viață mai bună.  Paul Safranek (Matt Damon) și soția lui, Audrey (Kristen Wiig) , se hotărăsc să lase în urmă existența stresată din Omaha.Pentru a se micșora și a se muta într-o comunitate populată numai de mini-oameni. Dar această alegere va avea consecințe care le vor schimba viața pentru totdeauna, și acestea nu vor fi deloc miniaturale.

Downsizing își imaginează ce s-ar putea întâmpla dacă, ca soluție la supra-populație, oamenii de știință norvegieni descoperă cum să scadă oamenii la o înălțime de 13 cm și propun o tranziție globală de 200 de ani de la mare la mică, dar cu o singură capcană: nu poate fi inversată. Oamenii, în curând, își dau seama cât mai mulți bani se află într-o lume miniaturală. Și cu promisiunea unei vieți mai bune, fiecare Paul Safranek (Matt Damon) și soția Audrey.

(Kristen Wiig) decid să-și abandoneze viața stresată în Omaha pentru a deveni mici și treceți la o nouă comunitate redusă – o alegere care declanșează aventuri care schimbă viața. Pentru groaza și indignarea lui Paul, el descoperă că Audrey sa retras în ultima secundă. După ce cuplul înțelege că nu au un viitor împreună, ei se divorțează, iar Pavel trebuie să-și dea seama acum cum să-și înceapă viața într-o lume complet diferită.

Loading...
Loading...
  • Comments
  • Details
  • No Comment Yet.
    Do you do want to be the first to comment?