The Disaster Artist (2017) Subtitrat in Romana
10
Your Vote:
Voting: 10 /10 (1)
294 Views

The Disaster Artist (2017) Subtitrat in Romana

Filmul descrie întâlnirea și prietenia timpurie dintre actorul Greg Sestero și Tommy Wiseau, actorul, scriitorul și regizorul din spatele filmului "The Room" din 2003 - un film adesea salutat ca unul dintre cele mai proaste.

Un actor aspirant la Hollywood întâlnește un străin enigmatic pe nume Tommy Wiseau, iar întâlnirea lor îi conduce pe un drum pe care nimeni nu l-ar fi putut prezice: crearea celui mai prost film realizat vreodată.

"The Disaster Artist" este un memento hilar și binevenit care demonstrează că există mai multe modalități de a deveni o legendă, și că nu există nicio limită a ceea ce poți obține când nu ai absolut nicio idee despre ceea ce faci.
Loading...
Loading...

Skip Ad
10
The Whisky Robber (2017) Subtitrat in Romana
The Commuter (2018) Subtitrat in Romana

Filmul descrie întâlnirea și prietenia

timpurie dintre actorul Greg Sestero și Tommy Wiseau, actorul, scriitorul și regizorul din spatele filmului . “The Room” din 2003 – un film adesea salutat ca unul dintre cele mai proaste.
Un actor aspirant la Hollywood întâlnește un străin enigmatic pe nume Tommy Wiseau.  Iar întâlnirea lor îi conduce pe un drum pe care nimeni nu l-ar fi putut prezice: crearea celui mai prost film realizat vreodată.
“The Disaster Artist” este un memento hilar și binevenit care demonstrează că există mai multe modalități.  De a deveni o legendă, și că nu există nicio limită a ceea ce poți obține când nu ai absolut nicio idee despre ceea ce faci.

Loading...
Loading...
  • Comments
  • Details
  • No Comment Yet.
    Do you do want to be the first to comment?